Kantoor Ghijs

Over ons

Verzekeringen Ghijs BVBA bestaat reeds 40 jaar.

In 1973 werd het kantoor in Maarkedal opgericht door Laurent. In maart 1995 werd bediende Vicky Roman aangeworven en in 2001 kwam Dieter het kantoor vervolledigen.

Na de verruiming van de ploeg, in 2013, met Rian Desseyn is er sinds november 2014 een tweede kantoor in Brakel met verantwoordelijke Eric Haegeman.

Particulieren, vrije beroepen en zelfstandigen vormen een grote cliëntengroep. Daarbij gaan we zeker ook de problematiek jongeren niet uit de weg en reiken we hen oplossingen aan om degelijke maar toch betaalbare verzekeringscontracten af te sluiten.

Maar ook als KMO- en industrieverzekeraar verwierven wij reeds heel wat naambekendheid in onze regio. De uitgebreide verzekeringsaudit die we aan cliënten en potentiële cliënten ondernemingen aanbieden, wordt zeer geapprecieerd. In samenspraak met het bedrijf analyseren we de risico's die de onderneming loopt. Aan de hand daarvan reiken we oplossingen aan om deze risico's te beperken of te beheersen en stellen we een verzekeringsdossier samen op maat van de cliënt !

Binnen de groep KBC Verzekeringen groeiden we uit tot één van de belangrijkste verzekeringskantoren uit de streek. Sinds november 2008 ontvangen wij u graag in ons volledig vernieuwd kantoor! Steeds welkom.

 

Onze medewerkers